Mengapa setiap kali bersama sy akn merasa sakit? Pedih. Adakah yg mnegalami mslh sma spt sy?

1 Balas

Vagina Kering, belum ghairah?

6mo ago

Ha, takde nafsu memang gitu ler, sakit pedih... Saya lepas bersalin pun gitu juga. Lama juga rasa kering je. Saya sorry pada suami, saya cakap saya tak ghairah..kena komunikasi la masa bersama tu. Kot diam , pendam, menjeruk rasa nanti. Tak bagus untuk keharmonian suami isteri. Mahu bersama tapi tak ghairah. Bila ghairah, smooth je. Masa tu saya kerap bersenam, so, libido pun cun. So kena kerap bersenam.