Normal ke lepas bersalin rambut gugur terlalu banyak? 😓

2 Balas

normal bagi saya. saya ambik masa setahun untuk back to normal. 🥹

3w ago

Iya awak, tapi tu saya lah, mungkin berbeza dgn orang lain hehe. Masa mula2 lagi lah, rambut depan saya ni tercacak2. Kelakar tau, husband cakap macam lion 😂 Lama2 okay dah. Cuma saya kena cari try & error shampoo yang sesuai. Kalau ada masa dan budget, pergi saloon, scalp treatment. Sekarang masih gugur, tapi tak banyak macam dulu.