Kehamilan pertama

Hi bakal2 mummy semua.. Minta pendapat mne yg da ada pengalaman.. Nk cara untuk bangunkan baby dlm perut..?? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

sama dgn sy,31week siang kurang gerak maii mlm pukul8 lebih baru aktif😂😂😊sy goyang2 or letak fon yg lagu ke baru gerak sikit2,jnji Kita da Rasa gerak kan

brp week..biase mnum air sejuk..makan manis..gosok2 perut..tekan lembut2..sy bukan bakal ibu..ank dah 6😂

3y ago

biase besar2 camtu mmg siang suke tido..kne kacau2 jgk nk kire..mcm sy mlm barulh die aktif