Hamil 8 minggu

Bakal masuk minggu ke 9. Perut ada waktu sengal sengal belah kanan sampai kebelakang. Bila baring pula, selesa mengereng belah kiri atau kanan. Waktu telentang pulak, untuk selesa kaki kena lipat dan naikkan. Kalau tidak mengah waktu nak bernafas. Loya pulak berkurangan, tapi kena makan kerap. Siapa yang alami keadaan sama macam ni? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Itu normal sis. Perubahan badan kita untuk menerima ahli baru .. 😘