Cirit birit

bahaya tk kalau cirit birit dh 2hari? dr pagi sampai tgh malam pn memulas perut..cirit je.. Xtahula salah makan ke apa.. Sy dh 29 week..

1 Balas

Smlh 29w, hjg mggu lps kne cirit birit gak, 2 hri cirit birit smpai rasa panas sbb asyik berak, end up bwk g private dr bg ubat. Mak sy suruh try minum air cap badak gk cuma jrkkan dgn ubat (x recommended ye sbb x tested kt org mngndung, tp sy minum je smata nk hlgkn cirit) . Esoknya hilang dh ni skrg smbelit lak. Hurmm..