Position waktu tidur

Bahaya tidak kalau pada awalnya kita tidur mengiring dan tiba tiba sebelum kita terjaga dari tidur position kita tidur menelentang?

8 Balas

Sy 5m.. Sama laa, time tido mengiring dah, bila sedar dah terlentang 😂 nak Wat camne benda kita xleh kawal 😅. Time tersedar tu, tido mengiring balik. Letak bantal kiri kanan pun, terlentang jugak 🤭

ikut keselesaan ibu.. tp sekejap² tu tkar laa position mngiring lebih bagus ( kalau dn Lena tu xyh ckp laa kita sndri pn xsdr Kaki keatas skli pn😅)

okey je..nurse kata ikut keselesaan kita tidur saya ada tnya..xde masalah pun..stakat ni dah 5 bulan doktor nurse xde ckp xblh tidur melintang..

Sy 6 bulan dah.. Tp kadang lebih selesa terlentang.. Cuma letak bantal kanan kiri perut, bantal bawah punggung n selesa kan bahagian tengkuk kepala..

2y ago

hehehe samaa, tapi risau je lah

sme! tyme mula2 tdo mngiring, bgn2 telentang 🤣🤣 tp jenis yg tdo x nyenyak, selang 3 jam tbgn.. so trus ubah position mngiring blek..

klu skjp2 je xpe sis, jgn lma sgt. pnh tbca dkt artikel plig lama pun 1-2 jam je boleh hehe

kandungan dh brp minggu/bulan sis

2y ago

baru2 lagi blh lagi**

.