pencerahan mommy yg berpengalaman

Bahaya tak keputihan , hmm sy dah masuk 13 minggu. Masa awal bukak buku dr dah ambil sampel keputihan. Ade bagi ubat yg kena masukkan dekat miss V . Bila sy buat kerja berat sikit keputihan banyak keluar #mommyIsRisau #1pregnancy #due 8.02.2020

2 Balas

Bhya sis kt bby nty klu bnyk kputihan..Ambik smpel tu nak tgk kuman dalam kEputihan..

5y ago

Klu berat2 nie mudah ade keputihan bnyk sis..sb nurse bgthu keputihan terjdi kdg2 persekitaran buat kerja berat2 dan yg kbnykkan ade kena org beKerja..

F