Gusi Bengkak

Bahaya tak kalau nak pergi jumpa dentist if gusi bengkak? Gigi yg last ni macam dah rosak dan dah lama berlubang. sebelum ni tak sakit. sekarang baru rasa sakit. Boleh jejaskan baby dalam kandungan ke if doc tampal atau buat rawatan?

1 Balas

stahu sy klau rawatan dibuat sblum cecah 28 weeks and above takde masalah..boleh consult nurse or doctor dlu before rawatan if sis nak more info🙂

5y ago

okey. sy baru masuk 13minggu. risau pulak. mungkin ada makan benda manis kot semalam hari ni baru terasa sikit bengkak.