ini STRESS dengan masalah sendiri maybe?

bahaya tak kalau msih preggy ni kita jadi org yg bnyk berfikir. fikir masalah sndiri fikir kluarga fikir suami yang jauh sbb kerja, and bnyk lg lh 🤗

2 Balas

bahaya puan. masa awal preggy saya lalui benda sama. stress suami kerja jauh, duduk dgn parents. ibu saya pun 90% buat saya stress masa tu. dengan alahan saya teruk sgt. puan kawal stress ye, jgn terlalu stress. kesian baby tau. keep strong walau apa pun jadi❤️

Bahaya sis. Stress sangat boleh menyebabkan pendarahan dan keguguran. Sis cuba tenangkan diri dan minta pertolongan