cyst awal kehamilan

Bahaya tak awal kehamilan kite ade Cyst?

2 Balas

sy bru bku bru2 ni...lps tu scan baby doktor ckp ad cyst 1cm dkt rahim...so sy rsa risau sngt...sy tny dktr bahaya ke...dktr ckp xpyh risau...xapa cyst awk kecit nnti dia akn kecut sndiri..inshaaAllah....

3y ago

jgn risau...cyst akn hilang sndiri...sbb sy pun alami benda y sama msa mula2 buka buku jgk dlu...hihi situasi awk sma gan sy...skrg ni alhamdulillah sy dh 37week dh...normal...cyst pun xada...jgn risau...ya

Tak dia akan mengecut bila janin membesar kebiasaannya lah