Dehydrated + Kencing Kotor

Bahana makan muntah makan muntah sampai dehydrated +kencing kotor .. 3 malam dah tidur ward.. 6 botol dah drip air.. huhuhuu nak balik ? . Sapa pernah alami perkara camni.. sila bagi tips camne nak bagi cepat sembuh ?? #8week

Dehydrated + Kencing Kotor
2 Balas

Sye pun pernah masuk wad kencing kotor 20 botol jugk masuk air..husnd beli air mineral kerap minum..minum air balik alhamdulilah 3 hri je dok hospital

Semoga dipermudhkn ya urusan sis.. smga sis n baby sihat2 hendaknya