Simpton Gatal² / elergy dkt celah kelengkang boleh share tak mommy² semua ?

Bagaimana utk hilangkan gatal² dicelah kelengkang bagus pakai ubat cream apa ya utk hilangkan gatal² dan kesan parut tu boleh share tak mommy² semua ?

4 Balas

Bgtahu Dr x? Sy pernh alami mslh ruam gtal, Dr bg calamine lotion.,tp sy xpakai sgt..msuk sec trim dia elok dgn sndiri..

5mo ago

ada tpi doc ckp perlu kerap tukar seluar dalam je tak ada kasi ubat cream langsung pun biasalah klinik kerajaan kn.

Sy pakai cream candid-b. Beli kt farmasi. Da try mcm2 cream. Cream tu je yg jadi

Sama. Gatal dan kering sangat. Dah letak lotion memacam tak menjadi jugak 🫠