Celah gelap

Korang ada tak ketiak jadi gelap, lepas celah pun jadi gelap. Tak abis dgn tu, naik gatal gatal. Cuba share pengalaman korang and korang buat apa utk hilangkan dedua tu.#firstmom

7 Balas

Sama sy pun.. Gatal2 tu kat kaki n tangan je.. Leher n lipatan jd gelap.. Gatal2 sy tu dah refer pakar dia kata kena eczema pastu pakej skali dgn lelah jugak.. Harap2 lepas bersalin hilang semua alahan kita Aamiin

Sy masa anak 1st dulu gelap2 jugak dkt ketiak, celah peha, tengkuk. Pastu lps brdalin dh hilang sndiri. Skrg pregnant anak no 2, ada balik yg gelap2 tu.

saya la tu,hbis celah2 semua jd gelap,dh scrub pun masih gelap terutama dekat tengkuk leher,,harap lepas bersalin nti hilang la

Celah2 gelap sbb hormon pregnant, nti dh bsalin akn slow2 hilang. Gatal2 tu blh pkai calamine lotion.

sama lahhh , sy kat celah tengkuk memang gelap , dah buat macam ii tapi xhilang jugak

samalah.i pun leher and ketiak hitam2 hodoh btul😄

Saya pun hadapi benda yg sama sis..