Pengalaman

Bagaimana kalau alahan baby girl, sesiapa ada pengalaman bole share x?? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #Trimester1 #9week

17 Balas

alahan baby girl, cepat sensitive pastu tknk makeup langsung , tknk dressup cecantik , muntah2 , bab makanan mmg cerewet gila,

3y ago

sama ..bab makan memang cerewet ..makanan tertentu aje dapat tarik minat untuk makan ..huhu tpi tkscan lgi sama ada girl or boy

Alahan dengan rasa pedas..mmg btl2 xboleh mkn pedas..muka xde jerawat,sblm ni muka penuh jerawat..nak bersiap malas sgt

Sy pula.. Suka sangat makan manis.. Berhias bila perlu saja... And sangat sensitif hahahaha. Kejap2 nangis 🤣

Kalau baby girl, ibu jd malas nak bersiap.. muka pun xda seri sbb seri ibu baby girl dah ambik 🙈

3y ago

😅🥰 yakaa hehe

Entahlah sis.. Kadang scan nampak boy, bila keluar girl.. Tak boleh ikutkan sangat alahan ni

3y ago

yaa btl tu😊😊

Anak pertama boy, inshaAllah anak kedua girl. sama ja alahannya 😂

alahan teruk, mls berhias, perut melebar mcm buncit, (klau boy, perut kedpn)

3y ago

ye org dlu2 kata gitu. Sama mcm mak sye, dia syak sye baby girl sbb perut melebar. Kalau kedepan lelaki