Baby sy 18m baru baik dr selesema.masalah skrg ada taik/selesema yg keras dlm hidungnya..

Bagaimana cara utk membuangnya.bila basahkan dgn tisu/kain,utk korek selalu mngelupur.& mengelak.#ingintahu

6 Balas

buat lepas mandi lagi okay sbb time tulah taik dy jady lembut n senang cuci .. tetapi tulahh kna cnfident yg x cnfident mnta buat time diorang tdur .. x der lah mnggelupur sngat ☺️

1y ago

Saya pun cuci lepas mandi hehe. Senang anak tak mengamuk. Sebab dah tahu rutin.