Tips kehamilan

Bagaimana cara untuk saya hamil dengan cara mudah#mommybuntu

1 Balas

better check suami isteri dgn dr sis...bru blh thu kdaan bdan masing2. lps tu biase dr akan guide kite termasuk diet semua tu, ubat dll smpai brjye utk hamil. selain usaha, doa dan twkal pd Allah. sy 1st pregnant 3 bln lps khwin. mggu 10 kgguran pd 2016. thun 2020 ni almost 5 years kawen lps pergi consult dgn dr,bru pregnant balik. lg 1 hri nk msuk 35weeks dh. tips sy jge makan, jgn stress. kne usahe,doa n twkal. insyaAllah ade rzki.

4y ago

sy pernah mengalami senggugut yg teruk sampai sy kena pembedahan cyst tahun 2017/2018 . masa period pain pertama sy ambil injection dan ubat tahan sakit . sy byk berfikir tentang keluarga tentang kehidupan seterusnya , makan pun sy kurang . doktor pakar sy cakap sy akan jd cepat kenyang , mkn byk kali pun berat takkan naik . doktor pakar syorkan IVF tgk pd keadaan ..