Badan panas 19week

Bagaimana cara nak atasi panas badan dan rasa muntah? Pada masa sama makanan apa sesuai untuk tambah tenaga? #firstbaby #mommybuntu

1 Balas

✅Nak elak muntah try makan sedikit tapi kerap. Elak makanan yg buat sis mudah mual. Kalau teruk sgt sis boleh bgtau doktor masa appointment. ✅panas bdn sis boleh bykkn minum air,kurangkan berada tempat terdedah panas atau aktiviti berpanas.mandi 3x sehari ✔️Utk tenaga sis boleh amalkan minuman atau makanan berkurma moga dipermudahkan utk sis..