#bbyprtama

Bagai mana buat buku pink tanpa perkahwinan dan suami.

5 Balas

boleh call klinik dulu 🥰 saya esok pagi pergi klinik buat buku pink doakan saya semoga lancar sebab saya dan suami belum buat surat nikah tapi rezeki awal 🥰🤲 bulan depan baru buat surat nikah sebab covid tu susah sikit

3y ago

Awak sama macam saya, surat pengesahan nikah sementara tu ada kan? Pakai yang tu pun boleh sis. ☺️

Call kk wat appoinment tuk buku pink..nanti dia bg tarikh wat buku pink

boleh buka..tp call untuk appoimnt dulu ye..pegi waktu pagi..😊

trima kasih info nya ...

dia nak maklumat apa jee