26w4day nurse kata perut kecik

Badan sy agak chubby laa juga tpi nurse ukur perut dia kata kecik ja .. adehh ghisau mommy ini hahah .. tapi xpe kan sbb baru 6bulan .

1 Balas

bakal² mak. tak perlu risau perut kecik ke besar. perut besar pun x menjamin janin sihat. selagi doktor misi x ada ckp apa ttg kesihatan awak dan bayi itu maknanya normal. rajin² kan juga bertny misi doktor bila check up. nt dh sarat betul baru rasa azab nafas pendek pedih ulu hati dan mcm² lg🤧😅

2y ago

😅klau pedih sgt minta suami urut kn slow² di blkg.. bagi sendawa kluar angin..