masuk 5 bulan

badan mkin letih . buat kja skit dh mcm berlari seratus meter dh jauhnye . Alhamdulillah dh dpt rasa baby sikit . lpas raya nk buat detail scan . semoga semuanya baik2 saja . korang mcm mna ?#firstbaby #firstmom

1 Balas

Sy masuk 36w baru terasa lesu. Dgn kaki kerap cramp, tido xlena, sentiasa mengantuk, pelvis+pinggang ngilu mencucuk2 😢 Tp bby kt dlm aktif, xsbr nk jumpa ibu dia ☺️. Jd kita akitifkn diri buat light exercise, kerja mcm biasa moga dipermudahkan masa bsalin nti ☺️

2y ago

semoga dimudahkan urusan bersalin nanti ye 💖