Normal ke klau 4minggu,,ada kluar darah coklat setitik??😭baby first,,

2 Balas

sama macam saya keluar darah , haritu ada scan alhamdulilah ada kantung dalam rahim , ni nak buat second scan pulak 1/2/23 ni . tapi sampai sekarang still keluar darah . mintak mintak takde apa apa yg berlaku laa aamiin . #babyfirst

Normal je rasanya sbb awal trismester… sy pon baby first bru 7w…kdg2 kuar coklat samar2.. nmpk xnmpk sbb sikit…ade stu hri tu kuar byk sikit dlm 2-3titik.. hrp xde apa2 la insha Allah

1y ago

kmu trus pergi kk tak?