39week 2day arini Masih lagi xde tanda2 nk bersalin Ibu2 ad cadangan x utk cepatkn persalinan

10 Balas

Sama laa sy pun 39w2d hari ni, belum ada apa2 tanda. Baby tgh seronok lg duduk dkt dlm. Awal2 risau jgk, sampai td sy pegi klinik swasta nk cek baby okay ke tak, air ketuban cukup ke tak semua. But alhamdulillah everything okay jer. Baby pun santai jer hisap jari masa doc scan td. 😅

12mo ago

sy 31/5 plk kna pegi klinik desa... kita bkn apa rsau je.. ank gerak aktif... rsauu jgk la kdang2 hihi