Tak nampak baby masa scan

Baby xnmpk lagi dlm rahim masa scan, normal ke xnmpk lagi? Saya baru 5 week Dan minggu berapa seeloknya kita scan? Dan kita boleh buka buku pink masa week ke berapa ye?

3 Balas

Sy masa anak pertama, 7w dh boleh nampak janin dan dgr heart beat.. kali ni yg kedua baru 6w6d.. masa p confirm pregnancy 6w hri tu, nmpk kntung sj.. belum nmpk janin dgn heartbeat.. ahad ni genap 7w1d.. nk p check lain tgok nmpk x janin dgn dgr heartbeat mcm kandungan pertama dulu..

8h ago

Tengah hari semalam sy dh p scan, alhamdulillah, dah nmpk baby dan dh nmpk jantung dia berdegup..

sy scan masa 5 week nampak kantung and yolk sac je. dtg scan 7 week dah nampak janin dan heart beat. scan awal sbb pernah gugur. dapat la duphaston utk kuatkan rahim.

hi sis.saya tnya kwn nk scan 6w ke atas.klau 7w dh bole dngr beat baby 🥰 saya pun tgh tnggu 6w