Perasaaningintahu

Assalammualaikum,hai ♥️ nak tnyee ibu2 semuaa . Normal kee baby 1 bulan 22 hari minum susu 4 scope fm 4 onz ? Sebelum ni bagi 3 scope 3 onz . Pastu asyik merengek mcm lapar lagi , kali ni bagi 4 scope 4 onz air . Tngok dia diam and rasa mcm dia kenyang .#ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Sepatutnye baby 1 bulan boleh minum 2oz 2 scoop saja. Perut die masih kecil lg. Tp baby pn mcm x cukup pula kn kalau bg sikit. Boleh saja bg 4oz 4 scoop. Janji baby boleh minum n x overfeed. Baby boy ke?