BABY BATUK

baby umur 3bulan lebih batuk,ada tips tak??selain sapu cream or minyak..

6 Balas

pergi klinik khas utk kanak2 and bayi.. kt situu dktor yg knl bayi ne dia tauu dh bby ne kne mkn ubat ape.. bkn tbe2 bg ubat batuk and ubat demam tk psl2 😅 anak saya batuk.. g klnik tuu dktor bg ubat kahak and utk sluran pnfasan dia 3 hari je dh ok.. hrge pon sme jee mcm g klinik swasta yg biasa ne

try bakar bawang putih, pastu ambil minyak panas yg baby pakai, tuang sikit ke bawang putih, lenyek² sampai hancur. pastu calit sikit minyak yg kena bawang putih td (minyak saja, bwg yg hancur tu x perlu), sapu kat dada dan blkg baby

2y ago

terima kasih🤍

sis...try minyak asmak...sgt2 okay...anak cpt sgt baik...kerap sapu 2- 3 jam skali..ij sha allah

2y ago

tenkiuuu

pakai cream Tasneem.... alhamdullillah bby sy pakai mujarab

sapu cream youbaby dekat dada , tapak kaki dgn belakang baby.

2y ago

tenkiu🤍

pg klinik

2y ago

dah pergi tapi doktor tak bagi ubat batuk sebab baby bawah setahun..