Bayi sebulan lebih batuk

Anak sy batuk dh 2minggu x hilang.. mcm2 cream dh sapu masih x ok.. boleh suggest tak ubat apa lg yg berkesan hilangkan batuk utk baby baru nak masuk 2bulan?

2 Balas

utk bayi, tiada ubat batuk. kalau teruk better g klinik, jangan memandai nak beli ubat farmasi ke apa untuk try sebab bahaya ye kalau biarkan.

sy bakar bwang putih lenyek ckit dlm minyak msk lpsstu sapu di dada & blkg dia.. sambil tu sy buh jgk vicks yg khas untuk bby tu