baby pramatng

Baby tidak berak..letak ubat baru berak..susu fm dah try dutch baby n s26..??need help..susu badan kurang...

1 Balas

Minum milo , makan kurma , minum air rebusan mata kucing , minum air masak banyak untuk tambah susu . And boleh try urut guna sikat , sikat ke arah puting . Yang penting fikiran jangan pressure bila tak de susu , nanti makin tak de . Enjoy je susu kan baby nanti meriah lah susu tu . Kerap kan menyusu atau pump untuk tambah demand susu