Susu fm 26gold

Hi semua nak tanya susu formula untuk baby nb biasanya akan berak berapa kali sehari? Saya bagi baby fm s26 gold baby jadi kurang berak normal ke

1 Balas

baby sy mnum s26 gold juga. tapi dia start minum umur 3 bulan. skarang dah 7 bln xpernah lagi ada masalah berak. hari² mesti dia berak. masa start minum 3 bln tu sy suka lebihkn sikit sukatan air 1 takuk kecik sbb risau sembelit (ni sy pandai² sendiri) 🤭 tp ok je nampaknya so skarang sy ikut sukatan normal je. baby sy masa newborn sehari berak 2 kali cmtu tp masa tu mnum susu bdn.