kuat minum susu

baby sya dah 5bulan .normal ka setiap sejam dia nak susu kdang hbis 1oz kdang 2oz .

7 Balas

normal, nanti nafsu menyusu dgn makan dia akan menurun bila dia nk start tumbuh gigi, jdi skrg selagi dia nk, bg je 🥰 just pantau dia punya berat, kencing dgn berak je 👍👍

normal sis . anak saya 3oz sejam sengah je tahan hahahhaha . lepastu da meraung2 nak susu .. saya pernah try 4oz sekali minum tp ikut mood dia nak habiskan .

anak sy 5oz setiap 2jam/3jam .dari umo 2bulan smpai skrg 5bulan..

Normal tenagh fasa cluster feeding tu

normal. ank sy 5bln 4oz tiap 3 jam.

baby sye 5m dah 4oz every 3hour

Normal