Mata baby ke atas

Baby sy baru sebulan 19hari. Sy mmg biasa tgk mata dia ke atas. Masa raya aritu ada makcik sy tegur jgn bg mata baby ke atas bahaya. Apa maksud makcik tu eh? Makhluk halus ke? Sy anggap pandangan baby masih kabur sbb tu mata dia kdg atas. Tp bila kita bcakap matanya ok, ada respon. Normal x ibu2 baby seusia sebulan mata kerap ke atas?

2 Balas

normal je sis.. anak sy masa sebulan lebih pn mcm tu juga suka tgo atas kadang2 juling mata.. skrg dah 2bulan lebih.. tak sudah..

normal je sis.