Baby menyusu sebelah sahaja

Baby sy 2m23d hanya menyusu belah kanan je.belah kiri dia lgsg xnk. Kdg habis muntah. Boleh ke mcm tu?#firstbaby #ingintahu

4 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ni .jika puan nk tw ttg ilmu penyusuan yg btl..puan blh try follow ig nadmasrom pakar lactating dgn ig noor_fazila_bt_abdul_rahman..dekat sana byk ilmu yg mereka share...sy dlu follow mcm mereka ajar.. alhamdulillah berjaya susukan anak hingga umur 2 tahun 1 bulan..

1y ago

ni ig nya hrp dpt mmbntu puan .mg dpmudahkan segalanya..aamin

Ya betul,kena tanya kaunselor penyusuan bertauliah. Saya tiada pengalaman mcm situasi puan. 🙏

terima kasih atas saranan puan.sy bru follow ig tu.harap terjawab persoalan sy nnti👍

salam puan da dpt ke solution,sy bru mengalami mslh seperti itu.nk bt mcm mn ye

6mo ago

Samala saya pun mcmni jgk