Baby breech

Baby sulung..Saya 35 weeks 5 hari..scan tadi kepala baby belum kebawah lagi..selain dari bercakap dgn baby..ada cara lain untuk kepala baby turun ke bawah tak? 😭 Haritu scan rasanya kepala baby da turun..ni berubah pulak dah😅😅

2 Balas

Exercise gym ball, bnyk kn berjalan, cat pose/cow pose/sujud, lg satu saya buat nyalakan lampu fon dan suluh dkt dgn ari2, atau pasang ayat quran ke, speaker fon letak kt bawah perut dkt dgn ari2. So far saya buat dr 30w sampai skg 36w baby punya position mmg dh cephalic, harap2 x pusing kot lain dh la 😅

sujud lama