Mohon doa semua.due sepatutnya 14/1/23 tapi semalam leaking air ketuban, laluan dah 5 cm.

Baby songsang..terus operate..alhamdulillah ok even baby dalam nicu pakai tiub. Minta doa dari semua untuk baby.

4 Balas

Alhamdulillah selamat bersalin. Moga baby cepat discharge dan sihat. Mommy take care ya. Ya sedih bila berpisah dengan baby tapi jaga kesihatan juga ya

alhamdulillah selamat semuanya.. due kita sama sis .. bby berat brapa kg sis ..

Selamay berpantang moga baby takda ap yg serius ye

Boleh tahu berat baby puan ?