Emosi Menjadi First Mom

Hi. Baby sebulan lebih kalau kita as mak termarah dia waktu dia menangis sbb letih, agak agak dia akan dapat faham ke yg kita emosi marah? Kesian dekat dia, mmg minta maaf lepas marah dia tapi emosi tak stabil ☹️ macam mana la nak bertenang je waktu dia menangis. Tolong bagi tipsss. First mom tq#ingintahu #firstmom #pleasehelp

3 Balas

sy pun pernah rasa nk marah sbb x tau dia nk apa dan knp dia nangis😅..pstu sy cuba control dgn sy fikir balik masa mula² dpt tahu pregnant dan happy nya kita bila tahu pregnant kan.. InshaAllah akan trubat rasa marah tu.. dan selalu positifkan diri dgn fikir baby ni dia meragam, nak selalu dgn kita semua ni time dia baby ni jelah..nnti dh besar kita akan rindu saat² tu.. jd sama² kita enjoy the moment ye mommy.. InshaAllah we can do this😊😊 sy first mom juga