Colic baby

Baby sebulan 2 minggu, kerap nangis tiap mlm smpai xda suara dh bgi gripe water x jln massage perut I love you pun x jln massage kayuh basikal pun x jln bgi appeton baby drops pun x jln, mommies yg pernah alaminya pls bgi tips utk sy kesian tgok baby nangis kesakitan 😭#firstbaby #pleasehelp

5 Balas

mmg sbb kembung ke ape?pglaman sy mse ank sulong..mmg ngis skmo mlm2 smpy tgh mlm...mcm2 cara buat...last2 bwk berubat...rupanyer mse kt umah mak ad gnguan..baby bleh nmpk...lpas berubat alhamdulillah xde dh ngis mlm2...ank no.2 alhamdulillah xde ngis mlm2...

1y ago

sama la mcm baby sy. ada ganguan. seminggu menagis malam sampai 3 4 jam

Bagi probiotic biogaia. 5 drop selang Sehari. Alhamdulillah anak sy hilang dah kembung sejak bagi biogaia probiotics. Sebelum ni boleh kata kembung perut 2 hari sekali sejak umur 3 minggu letak minyak apa pun x Jalan

Sy aritu ade jgk jadi, esoknya sy tuam baby, pastu letak minyak yuyi. Slama ni mmg xpenah beli tp bila cuba serasi plak hilangkn kembung anak..

cuba tunku baby lepastu bg susu badan..

bf baby?

1y ago

formula milk,dah banyak kali tukar pun masih sama. dari Frisolac ke enfalac sekarang Similac lactose free