Baby susah tidur siang

Baby saya umur 3 minggu. Siang susah nak tidur. Dah almost 5 jam tak tidur siang. Bila dodoi sampai tidur, nak letak dia bangun/menangis. Kalau dukung dia tak nangis, mata bukak je tapi menguap banyak kali. Nak buat macam mana ya? #firstmom

6 Balas

tk apa sis lalui la fasa2 mcm ni . nanti anak dh 2/3 bulan senang ! dia dh kenal siang dan malan . tapi sis ajar la dia pukul 8 dh gelapkan bilik maknanya itu waktu malam