Baby tak makan 2 minggu sekarang baru makan

Baby saya umur 10 bulan selama 2 minggu dia tak makan susu badan ja tapi lepas dia tak makan 2 minggu lepas demam dia makan bubur campur susu formula tak apa k? Risau juga dia suka bubur campur susu pelik belum pernah dengar baby makan makanan macam ni takut bahaya pulak

2 Balas

Ok je tak pelik pn. Takpe bg je dia mkn biasanya baby ada fasa dia. Mcm baby sy pn selalu juga skip mkn n sy bg apa dia nk je mcm bubur. Nnt dia ok la balik hehe. Anak sy yg lain ok je mkn cuma yg ketiga ni je selalu skip mkn terutama bila demam. Skang dh 1y7m makan pn ok dh

Selagi dia mau makan sis, bg je. Nnt dh ada selera boleh tambah menu lain pula.