Hi.. Kaki bengkak nak buat mcm mana...? Seram pula tengok kaki ni..

Hello.. Baby saya tak naik berat.. Maintain sjaa 6.3kg dari umur 5bulan skrg dah 7bulan.. Masih juga 6kg tak naik pun ke 6.5kg ke atas.. Siapa ada mcm saya.. Saya risau.. Saya rasa terganggu dgn cakapan orang2.. 😢😢

1 Balas

siapa yg kaki bengkak? sis ke baby? kalau baca rasa mcm soalan sis tu baby tak naik berat badan kan? confuse saya sis 😅

7mo ago

Bukan kaki bengkak.. Saya tak tahu mana mau share status.. Rupanya termasuk ke sini.. 😆😆😆😆