BABY 8BULAN

Baby saya tak menentu waktu tidur siangnya... Sehari dapat tidur 2jam lebih..ada masa 3jam lebih.. Tak menentu... Malam dia tidur ok..dari pukul 7lebih petang smpai pukul5pagi.. macam mana ya? 😭 Risauuuu.. tapi berat elok naik.. graf menaik. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #firstmom #firstmom #firstmom #seriusnanya #seriusnanya #seriusnanya

2 Balas

baby kite sbaye... tp baby sy tido siang pkl 12 & pkl 4 kdg² 30minit je... paling lme pn 1/2jam tu pn ssh la nk dpt tido siang lme mcm tu..

5mo ago

tula..yg pnting tido mlm die ok..

ok la tu klu 8bulan pattern tido gitu. kenapa nak risau.

5mo ago

Okey lah tu sis. Sehari total nap siang + tido malam anak sis 13 jam. Nape sis risau ? 😅 13 jam tu bukan waktu tido malam saje, dia total dgn nap siang yg 2/3 jam lebih tu..