Baby reject bottle

Baby saya minum botol elok je dari day 3 sampai sebulan lebih. tiba tiba dia reject botol. dah tukar macam macam jenis teats semua tak jalan. Ada tips tak dari mommys? Sekarang saya tengah kuarantin dan baby duduk dengn mak. Memang bersilat nak susukan. Malam dia tengah tido elok je minum tapi bila dia sedar terus nangis taknak.

12 Balas

Sama lah sis sya punya bby pun mcm tu dia start masuk 2bulan nie dia tiba2 taknak minum susu kat bottle ermm