Baby tak nak makan

Baby saya masuk 9 bulan hari ni. Dah 2 minggu dia reject makanan. Buah pun gitu2 je makan. Sy dah ubah tekstur dan pelbagaikan menu, sama jugak. Bila bukak mulut, ingatkan dia akan telan makanan tu, rupanya dia buang balik. Try bagi makanan keras sikit, tersedak. Gigi dah 4 batang atas dan bawah sekali. Kenapa ya jadi macam ni? Takut berat susut je#mommybuntu #firstbaby

2 Balas

Anak saya pun sama. Saya just kerap kan bagi makan. Cuba bagi biskut atau kek mesra bayi yang dia nak makan pada masa yang sama bagi juga nasi. Sama sis risau berat anak turun juga 😖