Klinik sakit puan

Baby saya dah berusia 10 bulan. Tapi saya still ada masalah bila bersama dengan suami. Rasa sakit sangat. Boleh tolong suggest klinik mana yg boleh saya pergi ? Saya area selangor

5 Balas

sy Pon Sama knp ye setiap Kali sy bersma suami sakit?🥺memg Rasa X selesa..husband ckp air bnyk je dlm cuma bila masuk Tu memg auto xselesa..🥺 sy Masih TTC...

11mo ago

Awkpn kne relax jgn fikir sgt nk baby dan jgn stress. Ms msk tu cuba tarik nafas kurg skit kot skt kalau sy la tp kalau skt sgt baik g klinik cek cari klinik Dr perempuan xdela segan

Kering sgt kot. Lebihkan foreplay dlu sblm intercouse. Dh basah br masuk. Kalau tak mmg sakit. Boleh try lubricant atau myk zaitun ke jgk

dh cuba dgn lubricant? sy ada mslh sama...tp klu pkai lubricant baru ok sikit, dan sy mmg ada mslh vaginismus sejak sblm pregnant.

Boleh refer klinik siti. Doktor sana perempuan. Klinik siti pn ada byk cawangan

maybe kering