Cukur rambut

Baby saya dah 28 hari.. kepala tumbuh ruam² merah. Boleh dah ke cukur rmbut baby sya bagi botak.. baby blum buat akikah atau majlis cukur jambul lgi.. cuma nk bagi botak dlu sbb ruam.. please help.

2 Balas

Boleh dah cukur . Baby 2 saya 7hari dah cukur . Setiap hari sapu minyak . Kalau masih ada kerak2 lumur minyak bila dah kembang pelan2 usap guna lampin . Kering sapu minyak kembang sambung . Ulang macam tu . Sampai baby kepala bersih . Bila dah bersih sapu je minyak risau ada lagi .

boleh je awak. 1st & 2nd baby sy cukur rambut masa pusat luruh. 1st baby hari ke7 dn 2nd baby hari ke6