hidung tersumbat

Baby saya da umur 55 hari dan sudah 3 minggu asyik hidung tersumbat. Tiada hingus, cuma tersumbat. Sudah bawa ke klinik beberapa kali da diberi ubat titis hidung tapi masih belum pulih. Adakah ini normal? Ada mommies lain mengalami perkara yg sama?

2 Balas

Hai..mcm mane ye sekarang..tersumbat lagi ke.anak sya 2 bulan asik tersumbat je hidung dia.normal ke sis

baby saya,pon sma..saya just sapu nipis vicks dekst hidung dia bg dia selesa balik.