help me

baby saya berumur nk masuk 4bulan minggu depan. sekarang ni dia selalu masukkn jari dalam mulut & kurang mnyusu&selalu meragam. walaupun dia lapar dia menolak utk minum susu.dah betul2 lapar baru minum. baby saya minum susu formula. & 1 lagi,rumah kami agak panas sampai ada masanya kipas x terasa langsung. adakah baby saya nk tumbuh gigi @sbb cuaca pns@ada sbb lain.. saya dh buntu.. please helo me.. dh 1 minggu lebih mcm ni. xlarat sgt rasanya. terima kasih yg sudi mnjawab

2 Balas

Bengkak gusi tuh kdang² sis taupn lidah dy ada salaput wrna putih ka ?

Maybe 4 month regression kot