Assalamualaikum , Hi mummies .

Baby saya baru masuk 6m , saya dah mula bagi baby makan bubur . So , saya confuse sikit nak bagi anak makan berapa kali dalam sehari . Setakat harini , saya bagi baby makan pagi dgn petang . Selebihnya baby direct bf , takda campur susu fm . Mohon mummies share pengalaman sebab ni anak first . 🤗

1 Balas

ok dh tu sis. lpas 2mggu, boleh jdkan 3x sehari. masa makan kne jaga + kuantiti bubur tu sis boleh naikkn sikit2.