Baby demam

Baby saya baru 3 bulan tapi demam ...tak boleh bagi ubat kan tapi kenapa klinik bagi ubat

2 Balas

sy percaya swasta . swasta bagi ubat tpi dia control dos ubat dri umo dh berat .. so far dari anak ii sy yg lain alhamdulilah takde ape ii masalah kalau mkn ubat kt klinik swasta .. kalau kerajaan time tu jugak bawak ank gi hospital mcm ii risiko ade .. dh mcm ii kes ank demam kt hospital but jadi lain ..

klinik swasta? better pergi rujuk hsptl klu bby bwh 6 bulan xsihat

1y ago

aah swasta...jdi confius sy