Tongue tie

Baby saya akan masuk 2 bulan pada 23/2 ni.saya detect dia ada masalah tongue tie.bila menyusu,nampak dia tak puas.ada ibu² yang ada pengalaman? Saya baca kalau pergi kerajaan memang dorang suruh tunggu 2 tahun baru release tongue tie.betul ke?#firstbaby

5 Balas

anak saya dh release tongue tie time umur sebulan lebih sikit je.. sy buat dkt klinik pakar kanak2 koe. caj rm250. saya suka servis dia mmng tiptop doktor tu bagus.

1y ago

kena buat appoinmemt tak awak?