Tongue tie

Baby saya akan masuk 2 bulan pada 23/2 ni.saya detect dia ada masalah tongue tie.bila menyusu,nampak dia tak puas.ada ibu² yang ada pengalaman? Saya baca kalau pergi kerajaan memang dorang suruh tunggu 2 tahun baru release tongue tie.betul ke?#firstbaby

5 Balas

kerajaan mmg lambat sis nk release tongue tie ni anak saye pun ade tongue tie n jwpan dorg same je last saye ke swasta kne rm195 je buat 5/3/2023 haritu

2y ago

ank saye 2bulan lebih .. saye xbuat dkt kpj .. saye buat dkt klinik salam kajang utama .. yup kne buat appointment dlu