Tahi mata anak banyak.

Baby saya 8 bulan. Tiba² macam banyak pula tahi mata (kuning) keluar. Macam berair sikit. Mata nya tak ada merah pun. So far mmg aktif. Kenapa ye? Ada sesiapa yang berpengalaman? Kena pergi klinik ke?#firstmom #pleasehelp

8 Balas

Anak saya pernah kena jgk. Mcm2 ubat mata saya pakai termasuk ubat mata RINSZ tak silap nama dia. Akhirnya saya pakai ubat mata yg dibeli dari farmasi brand NICOLE/NICOL lebih kurg mcm tu la ejaan dia. Baru lah mata anak saya ok lepas berbulan. Ubat tu hanya boleh pakai dlm masa sebulan & kena simpan dlm chiller. Saya hanya boleh share pengalaman saya. Apa2 pun kena consult doctor jgk. InshAllah